afdrukken

Over Linders

Wie zijn wij?
Linders notarissen is een maatschap van vier notarissen. Wij zetten ons samen met de kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers in voor particulieren en ondernemers, nationaal en internationaal. Indien gewenst kunnen wij u in het Engels en Frans te woord staan. Daarnaast heeft ons kantoor veel ervaring met 'Nederbelgen'-vraagstukken. Onze jarenlange praktijkervaring en persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan borg voor een deskundig advies op maat.

In 2011 onderging ons kantoor een naamswijziging: van Linders-Wijnands-Olde Wolbers (LW&OW) notarissen naar Linders notarissen. De basis voor Linders notarissen is gelegd in 1969. Wij danken onze huidige naam aan voormalig compagnon mr. J.H.A.D.M. Linders. Jack Linders was tot 1998 als notaris en belastingkundige werkzaam op ons kantoor. Daarna was hij nog geruime tijd als adviseur aan ons kantoor verbonden.

Hoe werken wij?
Linders notarissen is georganiseerd in drie secties: Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed. In elke sectie werken één of meerdere notarissen. Als het nodig of wenselijk is, werken verschillende secties samen. Zo profiteert u volledig van onze omvang en deskundigheid.

Samen gaan we altijd voor het beste, met wettelijke regels en afspraken als uitgangspunt. Maar ook al zijn de spelregels voor iedereen gelijk, voor ons staat uw unieke persoonlijke situatie voorop.

Afscheid Hans Margry
Op 1 januari 2016 is aan Hans Margry eervol ontslag verleend als notaris te Breda. Hans is maar liefst 35 jaar verbonden geweest aan ons kantoor, waarvan de laatste 24 jaar als notaris. Het notariële protocol van Hans Margry is toegevoegd aan het protocol van notaris Jurgen Huyben. Wij danken Hans voor zijn jarenlange inzet en collegialiteit.