afdrukken

Oprichten en ontbinden van rechtspersonen

Als u een eigen bedrijf start of heeft, kunt u daar verschillende juridische vormen voor kiezen. Te denken valt aan een B.V., N.V., eenmanszaak, V.O.F. of maatschap. Alle hebben ze eigen regels en consequenties voor wat betreft het bestuur, de financiële aansprakelijkheid en de beëindiging van de rechtspersoon.

Flex B.V.
Een zogenoemde Flex B.V. maakt het voor ondernemers en zelfstandigen makkelijker om een besloten vennootschap (B.V.) op te richten. Het is ook goedkoper en sneller. Benieuwd naar alle voordelen? Neem dan contact met ons op.

Online Flex B.V. oprichten
Linders notarissen biedt u ook de mogelijkheid om snel en online uw B.V. op te richten. Ons kantoor is hiertoe aangesloten bij Online Flex BV. Het werkt als volgt:

Stap 1: Via de website Online Flex BV beantwoordt u een aantal vragen, zoals naam B.V., vestigingsadres en oprichters. Deze gegevens worden direct verwerkt tot een conceptakte in PDF. U ontvangt deze per e-mail, gratis en vrijblijvend. Met deze conceptakte kunt u veelal direct naar de bank om uw zakelijke rekening te openen.
Stap 2: U voldoet de betaling aan Online Flex BV en ontvangt direct de oprichtingsdocumentatie waarmee u langs het notariskantoor kunt gaan.
Stap 3: U ontvangt de statuten (de oprichtingsakte) en het inschrijvingsbewijs KvK in uw persoonlijke dashboard en tevens, samen met het aandeelhoudersregister, per post.

Kijk op de website van Online Flex BV voor meer informatie of neem contact met ons op.