Oprichten van rechtspersonen

Als u een eigen bedrijf start of hebt, dan kunt u daar verschillende juridische vormen voor kiezen. Te denken valt aan een B.V., N.V., eenmanszaak, V.O.F. of maatschap. Ze hebben allemaal eigen regels en consequenties voor wat betreft het bestuur, de financiële aansprakelijkheid en de beëindiging van de rechtspersoon.

Flex B.V.
Een zogenoemde Flex B.V. maakt het voor ondernemers en zelfstandigen makkelijker om een besloten vennootschap (B.V.) op te richten. Het is ook goedkoper en sneller. Benieuwd naar alle voordelen? Neem dan contact met ons op.

Online Flex B.V. oprichten
Linders notarissen biedt u ook de mogelijkheid om snel en online uw B.V. op te richten. Ons kantoor is hiertoe aangesloten bij Firm24. Het werkt als volgt:

Stap 1: Via de website Firm24 beantwoordt u een aantal vragen, zoals naam B.V., vestigingsadres en oprichters. Deze gegevens worden direct verwerkt tot een conceptakte in PDF. U ontvangt deze per e-mail, gratis en vrijblijvend. Met deze conceptakte kunt u veelal direct naar de bank om uw zakelijke rekening te openen.

Stap 2: U voldoet de betaling aan Firm24 en ontvangt direct de oprichtingsdocumentatie waarmee u langs het notariskantoor kunt gaan.

Stap 3: U ontvangt de statuten (de oprichtingsakte) en het inschrijvingsbewijs KvK in uw persoonlijke dashboard en tevens, samen met het aandeelhoudersregister, per mail.

Kijk op de website van Firm24 voor meer informatie of neem contact met ons op.


Onze experts

mr. Luc Teunissen
mr. Jan Thomassen
mr. Jurgen Huyben
mr. Elise Diepeveen

Bel mij terug

Hebt u een vraag? Bel ons vrijblijvend: 076 - 565 28 50

Volg ons